Program


Tárlatvezetés | Unknown III.

Tárlatvezetés | Unknown III.

Az „Unknown III.” című kiállításunkon Fodor Balázs költő, kurátor, valamint a kiállító művészek, Bereznai Tamás grafikusművész, Deim Balázs és Drégely Imre fotóművészek tartanak tárlatvezetést, mutatják be a tárlaton látható alkotásokat, valamint mesélnek a koncepcióról és a közös munkáról, projektekről.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 22. szerda, 18:00

Tárlatvezetés Fodor Balázzsal és a kiállító művészekkel | Unknown III.

Az „Unknown III.” című kiállításunkon Fodor Balázs költő, kurátor, valamint a kiállító művészek, Bereznai Tamás grafikusművész, Deim Balázs és Drégely Imre fotóművészek tartanak tárlatvezetést, mutatják be a tárlaton látható alkotásokat, valamint mesélnek a koncepcióról és a közös munkáról, projektekről. 

Időpont: 2023. november 22. (szerda) 18:00

Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

Részvételi díj: 800 Ft, hegyvidéki lakosoknak: 200 Ft

Jegyek kaphatók a https://hegyvidekgaleria.jegy.hu/ oldalon, valamint a Hegyvidék Galériában. Az eseményre érkezéskor a lakcímkártya felmutatása kötelező!

//

Az „Unknown III.” egy organikusan fejlődő kiállítássorozat legújabb (2023. évi) változata, ami a fotográfia eszköztárát használva alakít ki lehetséges világokat. A Bereznai Tamás, Deim Balázs baráti kettőshöz ez alkalommal Drégely Imre fotóművész, Deim Balázs egykori mestere is csatlakozik. Ezzel – a nyilvánvaló esztétikai kapcsolaton és eszközhasználaton túl – az alkotók személyes viszonyát tekintve is folyamatosan evolválódik a kiállítás. Az alkotások fragmentumok, melyek minden alkalommal újrakontextualizálódnak.  Egyesek kikerülnek, amiket újak, vagy épp ellenkezőleg soha korábban be nem mutatott, korábbi alkotások váltanak fel. A kiállítás tehát az emberi kapcsolatokból kibomló, a környezet és az idő által meghatározott, párhuzamos valóságok lehetősége.

A tárlat ingyenesen megtekinthető 2023. november 25-ig, keddtől péntekig 10:00–18:00, szombaton 10:00–14:00 között.

Fotó // Egressy Orsolya © MOM Kulturális Központ – Hegyvidék Galéria

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!